Бившият директор на  Кинтекс Александър Михайлов, който бе освободен от

...
Бившият директор на  Кинтекс Александър Михайлов, който бе освободен от
Коментари Харесай

Уволненият директор на „Кинтекс” ще покаже документи за оръжеен износ за Украйна

Бившият шеф на  „ Кинтекс ” Александър Михайлов, който бе освободен от Корнелия Нинова, до момента в който тя беше министър на стопанската система и промишлеността, ще показа документи, които съгласно него, удостоверяват износа на българско оръжие за Украйна.
„ Обществото има право да знае къде отива българското оръжие, изключително когато някогашният министър разрешаващ износа обществено е заявявал неведнъж, че не би позволил износ за Украйна.   За възмездие за тези мои дела Корнелия Нинова трансформира до скоро подвластните ѝ държавни компании „ Кинтекс “ и ДКК в репресивни апарати, които евентуално по нейни указания, завеждат против мен дело след дело и сезират прокуратурата все за измислени мои нарушавания “, написа той в позиция до медиите.   Михайлов упрекна Нинова, че е похарчила 70 000 лева на министерството по две заведени каузи против него. „ Лесно се харчат държавни пари, до момента в който тя се прави на загрижена за приходите на хората и инфлацията. С делата против мен се респектират и всички нейни съперници, които са дръзнали да ѝ опонират. Показна акция какво те чака, в случай че не слушаш ”, написа той. По думите му същинската причина за делата против него са били приети от самата Нинова в изказването ѝ при сдаването на властта на служебния министър.
„ Тя непосредствено призна за страха си да не заема служба, която ми разрешава да разобличавам лъжите и делата ѝ.

Водена от желанието си да ме „ удари “ тежко, тя всякога изпраща до медиите гръмки известия за измислени мои прегрешения в „ Кинтекс “ и тъкмо с тези свои дейности тя поврежда престижа на сдружението ”.

Александър Михайлов написа още, че делата не го плашат. Той заяви при започване на юни за търговия с оръжия към Украйна. Властта тогава обаче продължи да отхвърля до последно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР